Lybra Logo's

Lybra Logos

PORTFOLIO

Reviews

Lydia is een geweldige logo-ontwerper! Ze luisterde goed naar onze wensen en vertaalde ze naar een visueel meesterwerk. Haar aandacht voor detail en communicatie waren uitstekend. We zijn ontzettend blij met ons nieuwe logo. Aanbevolen!
SSS B
SSS B
15/10/2023
Erg tevreden over het logo ontwerp.
Berry van Loon
Berry van Loon
21/05/2023
Blij met het ontwerp van ons logo
Sabine Tilburgs
Sabine Tilburgs
22/02/2023
Lydia heeft me geweldig geholpen. Ze denkt goed mee en komt ook daadwerkelijk met goede ideeën en mooie ontwerpen!
Mathijs Visser
Mathijs Visser
10/10/2022
Een hele goede en fijne samen werking gehad. Lybra Logo’s denkt graag met je mee en nemen de tijd voor je. Wilde uiteindelijk wat aanpassingen hebben in het ontwerp, maar dat was geen probleem. Gingen er mee aan de slag totdat ik tevreden was. Zeker een aanrader.
Krystian De Laat
Krystian De Laat
11/02/2022
Communicatie verliep erg prettig en een zeer creative inbreng met de juiste finishing touch. Erg tevreden over het logoontwerp voor een project. Dank je wel voor de samenwerking. Warme groet
Martin Ating Rumahlaiselan
Martin Ating Rumahlaiselan
18/10/2021
Ik ben erg tevreden over Lydia van Lybra Logo’s. Ze is erg vriendelijk en staat open voor kritiek. Ik had al een idee/gevoel hoe de logo moest worden, maar dat waren eerder vage concepten. Hierdoor was het eerste logo ontwerp niet geslaagd. Ik was hierover best kritisch, maar Lydia nam het allemaal super positief op en liet zich niet uit het veld slaan. De tweede logo was super tof! en na een paar kleine veranderingen was de perfecte logo voor mij gecreëerd. Naast goede kwaliteit en professionele werkuitvoering is het gehele proces van begin tot einde ook heel simpel en snel. Super bedankt Lydia voor al jouw harde werk! Telkens als ik de logo zie wordt helemaal blij en enthousiast.
Merlijn Mes
Merlijn Mes
16/09/2021
zeer goede communicatie en bereidwilligheid
Ives Lievens
Ives Lievens
10/09/2021
× Hoe kan ik je helpen?